FIN*Shaman's Bastetinsafiiri
alias Pisara eli Pisko. Tai Tippa.
EUR a 23
 

oma sivu
  näyttelyt pennut pentuesittely    
         
  FIN*Iloinen litter
Shaman's Bastetinsafiiri ja Kissakallion Jerold
Kissakallion Jere
Shaman's Bastetinsafiiri
Kissakallion Jerold EUR n
Shaman's Bastetinsafiiri
Shaman's Bastetinsafiiri


 

FIN*Shaman's Bastetinsafiiri
EUR a 23 /191107

Pisara on eurooppalainen lyhytkarvakissa ja väriltään sinitiikeri. Pisaran luonne on tyyni ja ihmisrakas ja erityisesti hurisevan lapsirakas.

Pisara on syntynyt ja kasvanut vauvaviikkonsa Iloisessa kissalassa, mutta on Shaman's kasvattaja Satu Ala-Kokon kasvatti. Pisara on myös ihkaensimmäisten FIN*Iloinen eurooppalaispentujen kunnianarvoisa emo!

Pisara on hienot pennut kunnialla hoidettuaan siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen ja steriloitu. Typyn saatamme nähdä näyttelyissä silloin tällöin, alkaen TUROK-näyttelystä marraskuussa 2010!

Kun Pisara oli pieni
Albumi pentuajoilta I II
>Treffit Kissakallion kissalassa

-------------------------

070210

FIN*Iloinen eurooppalaiskissapentue syntyi sunnuntaina 7.2.2010. Viisi potraa pentua. Lue lisää pentusivuilta.

Ensimmäinen pentualbumi (070210)

-------------------------

160110

FIN*Iloinen eurooppalaiskissapentue odotettavissa helmikuun 2010 alussa!

Seuraa tapahtumia Pisaran pentusivulla!

-------------------------

101209

FIN*Iloinen eurooppalaiskissapentue toiveissa talvella 2010!

Pisara on astutettu! Tällä kertaa Kissakallion kissalan väki saattoi täydellä varmuudella kertoa, että toivoa jälkikasvusta on!

Jos kaikki menee hyvin saamme Iloisia pikku-Jerejä ja pikku-Pisaroita helmikuun alussa. Toiveissa ovat siis siniset, sinitiikerit, mustat ja ruskeatiikerit eurooppalaisvauvat. Voi hurja...

>Treffit Kissakallion kissalassa

-------------------------

221109

Pisaran ja Jeren treffit eivät tuottaneet tulosta, joten Pisara suuntaa uudelleen kohti Kissakallion kissalaa. Toivomme, että onni on nyt matkassa!

-------------------------

071109

Pisaran ja Jeren auvoisa lemmenloma on nyt takana. Kissat olivat tykästyneet toisiinsa välittömästi ja viihtyneet Jeren poikamiesboxissa loistavasti.

Molemminpuolista hellyyttä Kissakallion väki pääsi todistamaan monet kerrat, mutta varsinaisesta reissun tavoitteesta ei ole tietoa. Ehkäpä pariskunta varjeli yksityisyyttään ja toimi salassa. ;)

Nyt vaan toivotaan parasta ja seuraillaan Pisaran olotilaa. Jos tarve vaatii, Pisara lähtee vielä takaisin Mäntsälään, mutta ainakaan kiima ei ole palannut. Jännittävää.

Iloinen kissala ja Pisara kiittävät Kissakallion väkeä ja Jereä vieraanvaraisuudesta ja
mutkattoman mukavasta yhteistyöstä!

-------------------------

171009

Pisara on tänään lähtenyt Mäntsälään Jereä tapaamaan! Toivottavasti kissojen kemiat sopivat yhteen ja pariskunta saa aikaiseksi iloisen talviyllätyksen. Odotamme nyt malttamattomana kuulumisia Kissakallion kissalasta!

-------------------------

290709

Pisara on käynyt astutustesteissä! FeLV ja FIV tulokset olivat negatiiviset ja veriryhmämäärityksen tulos A. Myös Pisaran munuaiset ultrattiin PKD:n varalta ja tuloksena terveet munuaiset!

Pisara viettää nyt leppoisaa kesää perheensä parissa, mutta kyllä se Jere-kolli jo kovasti on tytön mielessä. Mor-nAu, sanoo Pisaran pieni sievä naama suurella rumalla äänellä.

>Jerestä lisää Kissakallion sivuilla

-------------------------

240509

Uutisia! Pisara etsii juuri nyt tositarkoituksella sulhasta! Suunnitelmissa Iloiset eurooppalaispennut!

...ja kappas, kosintaani on naukaistu myöntävästi! Annamme toki kollin hiukan vielä miehistyä, mutta sittenpä kesän jälkeen tassut vilisten kohti seikkailua!

Lumoavasilmäinen pikiturkki Kissakallion Jerold eli Jere (EUR n) saa Pisarasta tyttöseuraa syksyllä 2009! Jos pentuja saadaan, mahdollisia värityksiä ovat musta, sininen, ruskeatiikeri ja sinitiikeri.

>FIN*Kissakallion eurooppalaiskissat
>Kissakallion j-pentue

-------------------------

Shaman's B-pentualbumi 1911-281207

Pentualbumi II 050108>

Jos Anis saa sinisen tytön se jää minulle! Näin tuumin, kun Anis odotti ruskeatiikeri-ruskeatiikeri -yhdistelmästä Shaman's -pentuja eikä sinisen todennäköisyys ollut kovinkaan suuri. Niin siinä kuitenkin kävi, että yksi sinitiikeri syntyi ja se oli tyttö! Ja vieläpä lupaava eurooppalaispentu.

Safiiri syntyi yhtenä keskospentueen vahvimmista pennuista ja oli emonsa suosikkipentu alusta asti. Se sai vauva-aikana valtavasti huomiota ja hellyyttä sekä emoltaan että ihmisperheeltään. Siitä kehkeytyi sylistä nauttiva "viilipytty", tyyni, rauhallinen ja helposti käsiteltävä kissaneiti. Silti sillä on riittämiin omapäistä luonnetta.

Safiiri sai kutsumanimekseen Pisaran sinisenharmaan pikkuruisen olemuksensa vuoksi. Lasten suussa siitä välillä vääntyy väkisinkin Tippa.

Pisara muutti 12-viikkoisena sijoitukseen luottoperheeseemme Turkuun. Uudessa kodissa se on rohkean ja rauhallisen luonteensa avulla löytänyt nopeasti paikkansa sekä kissojen että ihmisten keskuudessa.

Pisaran olemus on tällä hetkellä tasapainoinen ja pyöreäpiirteinen. Sen tiikerikuvio on kontrastiltaan hyvä mutta osin katkonainen kuten emollaankin. On jännittävää nähdä, miten tyttö kehittyy!

Pisaran varalle on suunniteltu näyttelyitä ja tulevaisuudessa pentusuunnitelmat. Siitä näemme jo sinisiä unia. Jos Pisara saa sinisen tytön niin... ;D


-------------------------
Shaman's kissalan sivut

 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 180208


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com