a 23 Eurooppalaiskissa   051110
Noita ja noidan kissa
Iloinen Tuulihattu toivottaa hyvää pyhäinpäivää! Pentukuulumisia saamme yhä odottaa, siperiankissa Lucy ei osoita merkkejä suuntaan eikä toiseen. Kiitos yhteydenotoista, viestimme heti kun tietoa on!
     
Iloinen Tuulihattu   1702010
Silmät auki
Eurooppalaispennuilla on ikää kymmenen päivää! Kurkistelemassa sinitiikerit Tuulihattu ja Piparkakku. Vasta-auenneet silmät ovat herkät, joten salamavalolla emme pieniä kiusaa - ja sen näkee kuvien laadusta.
     
  301010
Verkko-ovi
Kävimme rakantamassa Pisaran ja pentujen huoneeseen verkko-oven. Näin kissaperhe saa sopivasti rauhaa mutta pysyy kosketuksissa muun perheen hulinan kanssa.
     
Anis Shaman's Auringonsäde   280110
Aniksen lapsenlapsia tiedossa!
Anis on pian mummokissa! Aniksen pienet jälkeläiset tekevät tuloaan emonsa Pisaran sijoituskodissa Turussa. Anis itse köllii "talviuniaan" milloin minkäkin huonekalun päällä söpöillen. Olisipa se kade jos tietäisi...!
     
  200509
"Miettii kissa Krumeluu:
missä on se suuri puu, jossa niin kuin omenoita kasvaa hiirenpenikoita. Puuta vain kun ravistaa sata hiirtä putoaa. Niitä sitten popsimalla söisi pienen sienen alla kissa Krumeluu, pieni ruususuu." (K.Kunnas)
     
  050409
Mahakettuli
Kevätpentuja odotellaan kevätauringossa. Kettulilla ei ole selvästi aavistustakaan mitä on tulossa. Kevättalvella leikattu Anis-rouva sensijaan puuhaa kurnutellen pesää! Kid(cat)nappaus tiedossa...?
     
  080308
Nelli Karamelli
Elli-velli-karamelli, pikkuruinen (Spi)Nelli lähtee tänään kipinöimään uusille sohville, sängyille ja hyllyn reunoille. Kotiväki pussaa haikeana kissaneitiä: onnea matkaan säihkysilmäinen pikkutiikeri!
     
  100208
Leikkihetki
Kaikkihan tietävät, että kissanpentu on leikin mestari, mutta kuinka moni kissanpentukaan osaa leikkiä IHMISTEN leikkejä? Ja miten onnelliseksi se taito tekeekään sekä ihmisen että kissan!
     
  060208
Reissukissa
Vaiheikas matka on yhdessä käyty ja tähän on tultu: 55g painoisesta reppanasta kasvoi upea rohkea lapsirakas kissa. Rubiini kävi retkellä päiväkodissa ja kehräsi riemuissaan. -Täällähän on 20 lasta, mau-ahtavaa!
     
  310108
Tähtikurkku
Mitä tarkoittaa kun eläinlääkärin paperissa lukee diagnoosina "pennulla tähti kurkussa"? Sitä, että ei kannata repiä irti kaikkea mikä kimaltaa eikä yrittää niellä kaikkea mikä rapisee. Spinelli pelastettu kuitenkin.
     
  200108
Meidän Pisara
"Miten sininen kissa (Felix ultramarinus) poikkeaa tavallisesta kissasta?" (Kaarina Helakisa: Ainakin miljoona sinistä kissaa 1978)
- Sinisen tassun taikaa ei voi vastustaa.
     
  241207
Kuva Kettulista
Odotamme aurinkoisia pakkaspäiviä ja hohtavia hankia kuvataksemme pitkästä aikaa myös kissalan mainioita vakiasukkaita. Kenties talvi tänä vuonna tulee muuallekin kuin siperiankissojen turkkeihin.
     
  020108
Leikkikaverit Kettuli ja Kipinä
Shaman's B-pennut valloittivat koko talon! Sopeutuminen laumaan sujui paremmin kuin hyvin. Tassuja ja killisilmiä vilkkaa joka paikassa. Isot kissat ovat kuin näitä pikkunappuloita olisi aina täällä touhottanut.
     
  010108
Turvaportaikko
Portaisiin on kyhätty putoamisesteet arvokkaille pikkuasukkaille. Tarvikkeina pahvilaatikoita, nippusiteitä ja nitoja. Aikaa operaatioon tarvittiin noin vartti: tadaaa :D!
     
  121107
Pallo
Anis on niin pienihin päin, että tuskin enää edes mahtuu kuvaan. Se ottaa nyt mielellään vastaan apua ihmisiltä päivittäisissä hyppäämisissään ja Rasalta peseytymisessä. Odottelun ei pitäisi enää olla kovin pitkä!
     
  121107
Karvatorpedo
Juoni-Jansson rötköttää tassut kohti kattoa olohuoneessa, mutta oven raottuessa se syöksyy kohti pihan ruusupuskaa pujotellen silmää nopeampana karvatorpedona jalkojen ja tavaroiden väleistä... RIESA! ;)
     
  261007
Rasan tassutossu
Siperiankissan villasukat on kerrassaan söpöt. Melkein yhtä hienot kuin Martta-mummin kutomat.
     
  261007
Nätti Anis
Siro sirpsakka Anis-tyttönen on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Tilalla on upea pyylevä rouvaskissa. Laskettuun aikaan vielä vajaa neljä viikkoa!
     
  181007
Aniksen pentu-ultra
Kolme varmaa kisuvauvaa näkyi ultrassa, mutta neljää veikattiin. Wooo-hoooo! Täysi rumba oli pienillä päällä vaikka ikää on vasta neljä viikkoa.
     
  161007
Anis pömpylä
Anis on matami. Huomenna tarkistetaan onko pyöristyneessä vatsassa viikossa ahmittu puolen vuoden annos kitten-raksuja vai ihan oikea litteri kitteneitä!
     
  161007
Haaaoouukotus
Just näin paljon mua kiinnostaa teidän hooseeämmät!

 

250907
Kettuli tulikissa
Parvekkeella palaa auringonlaskun kissa. Auringonkehrä.


  121007
Kissa yhtä kysymystä.
Että mitäs täällä eläinlääkärillä sitten tehdään, mami? Pitäisikö kenties olla huolissaan?
 
   
 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907

JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com