Iloinen Tuulipentue eurooppalaiskissa Iloinen Tuulihattu  
Iloisen Lauluja Tuulesta -pentueen albumi
s. 21.8.2011

FI*Iloinen eurooppalaispentue nro. 2 syntyi elokuussa koulun alun tuntumassa. Pentueessa on yksi ruskeakuvioinen tyttö ja kolme poikaa, niistä yksi on sinitäplikäs. Emona pentueella on Iloinen Tuulihattu, isänä SC Kissakallion Hudson.
     
Iloinen herkkupentue Eurooppalainen  
Iloisen eurooppalaispentueen albumi
s. 7.2.2010

FIN*Iloinen eurooppalaispentuja tupsahti maailmaan viisi kappaletta. Pentueen emo on Shaman's Bastetinsafiiri (sinitiikeri) ja isä Kissakallion Jerold (musta). Pentueessa on kaksi sinitiikeri tyttöä ja kolme ruskeakuviollista poikaa.
     
 
Kettulin albumi


Kettuli eli FIN*Alizarin Beautiful Belle esittäytyy täällä. Kettuli on hyväntuulinen siperiankissa. Sen väritys on punatiikeri.
     
 
Iloisen siperiankissapentueen albumi
s. 23.4.2009

Ensimmäiseen FIN*Iloinen siperiankissapentueeseen kuului vain kaksi suloista sibivauvaa. Kaksosiin voit tutustua täällä! Pentueen emo on Alizarin Beautiful Belle eli Kettuli ja isä Zigwan's Diego eli Rocky.
     
 
Aniksen albumi


Täältä löydät kuvia eurooppalaisesta lyhytkarvakissasta jonka väritys on ruskeatiikeri. FIN*Shaman's Auringonsäde on ensimmäisten kissalassamme syntyneiden europentujen kunnianarvoisa emo. Pentusten kasvattaja on Satu Ala-Kokko.
     
 
Aniksen Shaman's B-pentueen albumi

1911-281207

Episodi 2: asunnon valloitus
0501-050208
     
 
Rasan albumi


Rasa on patalaiska kastraattikolli. Rasa on viimeisen päälle siperiankissa, kaikkine villapörröineen ja huippupitkine viiksineen. Sen väritys on ruskeatabby valkoisella.
     
 


Janssonin albumi


Kissa Jansson on hauskan värityksen ja muutenkin persoonallisen ulkomuodon omaava siperiankissakastraatti. Kuvat eivät tee oikeutta sen hassunhauskalle luonteelle ja olemukselle.

 
 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 230907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com