FIN*Zigwan's Chaska
alias Rasa Lempeä
SIB n 09 22 / kastraatti
 

oma sivu
profiili   sukutaulu   albumi  
         
 
 

FIN*Zigwan's Chaska

SIB n 09 22 / kastraatti
220705

Ensimmäinen siperiankissa meidän taloon tuli enemmän sattumalta kuin tarkkaan rotua harkiten. Eurooppalaiskissan juuri menettäneenä kaipasimme erinäköistä kissaa, jolloin puolipitkäkarvaiset rodut tuntuivat oikealta vaihtoehdolta. Siperiankissa vei voiton kaikista muista yksinkertaisesti siksi, että siperiankissapentuja sattui juuri olemaan ihan lähellä tarjolla.

Zigwan's-kissalassa käytyämme meidät oli valloitettu sydänjuuria myöten ja pennun ja rodun valinta olikin hyvin helppo. Rasavilli Lapanen muutti muutaman viikon päästä uuteen kotiinsa häntä pystyssä ja kehräten.

Rasa on totinen poika, joka pursuaa rakkautta, siitä lisänimi Lempeä. Se rakastaa tasapuolisesti kaikkia perheensä jäseniä, niin kissoja kuin ihmisiäkin. Se ei pelkää mitään, mutta huolestuu helposti. Parasta Rasan maailmassa on päiväunilla oleva lapsi, jonka kainaloon käpertyä. Tästä johtuen Rasa riemastuu aina, kun lapsista joku sairastuu vaikkapa flunssaan. Toinen suosikkiasia on harjaus. Rasa tunkee hurjasti huristen itsensä myös lapsen ja hiusharjan väliin, kun hiuksia selvitetään. Kolmas suosikkilistalla on eurooppalaistyttö Anis, jota Rasa palvoo.

Rasalla on loistavat unenlahjat ja loputtomasti kärsivällisyyttä ja luottamusta. Tämän kissan käsittely on todella helppoa. Se on ihanteellinen lapsiperheen lemmikki ja kasvaessaan "miehen mittoihin" kehittynyt myös ulkosesti todella näyttäväksi siperiankissaksi.


 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com