FIN*Shaman's Auringonsäde
alias Anis aka. Anisum Piippiip
EUR n 23
 

oma sivu
testit   pennut baby talk albumi  
         
 


 


Tällaisia ihanuuksia meillä asustaa!

Kaikki viisi ovat todellisia kaunokaisia ja osittainen pulloruokinta on tehnyt näistä pennuista todella ihmisrakkaita jo kahden viikon iässä*. Vaikean alun jälkeen Aniksesta tuli täysin vauvoilleen omistautunut emo, vaikka maitoa tulikin ensin niukasti.

Pentutieduisteluihin vastaa pentueen kasvattaja Satu Ala-Kokko, Fin*Shaman's. Iloinen kissala vain ihastelee eurovauvoja täydestä sydämestä!

*Babytalk päivitetty pentujen täyttäessä 2kk

Rubiini on suloinen pikkupoika. Se on halinalle, joka nauttii hellittelystä täysin siemauksin. Sormen kosketuksesta se kiepsahtaa selälleen ja oikaisee tassunsa pitkiksi: Silitelkää!!

2kk iässä:
Rubiinin perusluonne on pysynyt aivan ennallaan. Se kehrää pennuista kaikkein eniten ja suukottelee kissat ja ihmiset. Sille ei riitä syli vaan sen on päästävä ihmisen kanssa poski poskea tai nenä nenää vasten hurisemaan. Se on myös huimapäinen leikkijä ja utelias ja rohkea tutkiskelija!

Spinelli on täynnä iloista elämän kipinää. Se tekee kaiken ensimmäisenä ja rakastaa ihmistä ja ruokaa. Sen pieni pyöreä tytönnaama näyttää olevan aina hymyssä!

2kk iässä:
Spinelli, Kipinä on kehittynyt todelliseksi eurokaunottareksi. Se on kodin kaunistus eikä sen suurille kaunismuotoisille silmille vedä vertoja mikään. Kipinä on ehdottomasti pentueen äly ja väläys. Nokkela neiti!

Safiiri on todellinen eurooppalaistyttö. Se tietää tarkalleen mitä tahtoo ja tekee kaikkensa saadakseen sen. Safiirissa on kuningatarainesta kuten emossaan ja emon emossaankin.

2kk iässä:
Safiiri alias Pisara on aina ollut emonsa suosikkipentu. Kasvaessaan ja irtautuessaan vähitellen Aniksesta se on paljastanut meille toisen puolen naisellisesta luonteestaan: Se on erittäin kärsivällinen ja rauhallinen seuralainen! Oikea viilipytty! Silti Pisara ei ole edelleenkään pätkääkään laumasieluinen vaan täysin oman tiensä kulkija. Ja äärimmäisen suloinen, oih.

Opaali on hiljainen ja rauhallinen kollipentu. Se ei tee itsestään numeroa. Kaikki käy Opaalin kanssa mukavasti ja hissukseen. Usein se hurauttaa pienen kehräyksen kiitokseksi hoitajalleen, oli se sitten emo tai ihminen.

2kk iässä:
Opaali on edelleen hiljainen ja rauhallinen. Se on Safiirin tapaan kärsivällinen pentu. Opaali miettii ennen kuin tekee, mikä onkin ominaisuus jota sen veljet eivät omaa. Jos sisarukset keksivät uuden hauskan riehumisleikin, istahtaa Opaali ensin ihmisen syliin katsomaan sivusta, ja liittyy leikkiin vasta seurattuaan touhua tarpeeksi. Mutta kun ruokaa tarjotaan se on aina ensimmäisenä paikalla ja sille maistuu aivan kaikki!

Topaasi on iso ja vahva kollinalku. Se on äänekäs, vaativainen ja utelias nuuskuttaja. Kollimaisesti se on kuitenkin myös ihan mammanpoika: emon luo on aina kova kiire takaisin.

2kk iässä:
Topaasi alias Topi on pennuista hassuin. Se puuhastelee häntä pystyssä kaikenlaista ja ehtii joka paikkaan. Sen isot iloiset tassut töpsöttävät ovelle vastaan kotiin tullessa ja yöllä sen löytää tyynyltä korvansa vierestä tyytyväisenä keränä. Topilla on hilpeä olemus ja suuret uteliaat silmät mutta reippaan luonteen kääntöpuolena edelleen se kollivauvan turvan tarve: haiku emon tai ihmisen luo ja ihan lähelle.

.

-------------------------
Shaman's B-pentualbumi 1911-281207
Pentualbumi II 050208>

 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com