FIN*Shaman's Auringonsäde
alias Anis aka. Anisum Piippiip
EUR n 23
 

oma sivu
testit   pennut baby talk albumi  
         
 
 

FIN*Shaman's Auringonsäde

EUR n 23 / 211005

Shaman's B-pentualbumi 1911-281207
Pentualbumi II 050108>

Anis on dramaattisesti elämään suhtautuva eurooppalaistyttö, jolla on arvokasilmeinen tarkkailijaluonne. Anis osallistuukin kodin askareisiin mieluiten kaapin päältä silmiä siristämällä tai kuuntelemalla silmät ummessa arjen ääniä.

Aniksella on naisellista dramatiikantajua. Jos jokin on Aniksen näkökulmasta pielessä (kuten kissalauman matolääkitys meneillään), se heittäytyy normaaliolotilansa vastakohdaksi, todella dramaattiseksi ja vauhkoksi uhriksi. Silmät leiskuvat kuin Tuulen viemää Scarlettin ja se lannistuu rääkättäväksi näyttäen olevan henkihieverissä. Samaten Aniksen rakkaus on puuskittaista ja suorastaan kiihkeää. Siihen kuuluvat kehrääjän neulanterävät rakkauden puraisut ja pohjattoman loukkaantunut katse, kun hellyyden kohde pomppaa ja parkaisee.

Aniksen tielle on sattunut jonkin verran epäonnea. Tosipaikan tullen se turvautuu ihmisiinsä ja luottamus on liikuttavan totaalista.

Anis on FIN*Shaman's B-pentueen emo. Pennut jouduttiin auttamaan maailmaan keisarileikkauksella, sillä niitä oli kohdussa aivan liian monta. Kahdeksan alipainoista pentua saatiin maailmaan ja yksi unohtui lääkäriltä kohtuun. Anis itse meni todella huonoon kuntoon ja joutui taistelemaan hengestään. Pentuja menetettiin, mutta kovalla ympärivuorokautisella työllä Anis saatiin pelastettua - ja myös viisi ihanaa eurovauvaa!

Pentujen luovutuksen jälkeen Anis siirtyi Iloisen kissalan omistukseen. Nyt Anis saa viettää ansaittuja kissanpäiviä kissalan kotikuningattarena. Se on steriloitu talvella 2009. Leikkauksesta toivuttuaan se on ollut paljon seurallisempi ja hyväntuulisempi kissarouva kuin ennen leikkausta.

Erityisellä antaumuksella Anis edelleen hoitaa ja kuljettelee nukkejaan (pieniä karvaisia tavaroita) ja kun talossa on oikeat pennut, se toimii loistavana kakkosemona ja nauttii täysin siemauksin.

-------------------------
Shaman's kissalan sivut
Aniksen aurinkosivut

 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com