Iloinen Tuulihattu EUR a 23
 
FIN*Iloinen Tuulihattu
alias Tuulihattu
EUR a 23
 

oma sivu
pennut pentuesittely      
         
 
FI*Iloinen Lounaruuli eurooppalaiskissa European Shorthair Cat
FI*Iloinen Tuuliviiri eurooppalaiskissa European Shorthair Cat
euroooppalaiskissa Iloinen Lounatuuli european shorthair cat
FI*Iloinen Myrskyluodon Maija eurooppalaiskissa European Shorthair Cat
eurooppalaiskissa FI*Iloinen Myötätuuli European Shorthain Cateurooppalaiskissa FI*Iloinen Lounatuuli European Shorthair Cat

Iloinen Kissala eurooppalaiskissa pennut FIN*Iloinen Tuulihattu
FI*Iloinen Lounatuuli eurooppalaiskissa

FI*Iloinen myötatuuli eurooppalaiskissa
FI*Iloinen Tuuliviiri eurooppalaiskissa
FI*Iloinen Myrskyluodon Maija eurooppalaiskissa

 

FIN*Iloinen Tuulihattu
EUR a 24/ s. 070210
Sinitäplikäs eurooppalainen
-------------------------

29.7.2013

Tuulihatun eurooppalaispentueen oma albumi (java).
Lisää kuvia ja videopätkiä on tulossa kunhan vaan ehtii :)

-------------------------

21.7.2013

Iloisen kissalan mökkiloma on nyt lomailtu ja pennut ovat palanneet kaupunkilaiselämään. Myös kissaperheen pesänrauhoitusaika on ohi ja halukkaat ovat tervetulleita tapaamaan 3,5 viikkoisia pentuja!

Pennut ovat kasvaneet puuhakkaiksi taaperoiksi. Ihan vielä ne eivät ihan itse pääse pesästä pois kömpimään, mutta se taitaa olla muutamasta päivästä kiinni... Ellei tunneista.

Pennut ovat vakiinnuttaneet myös nimensä loman aikana. Saammeko esitellä Tuulihatun toinen eurooppalaispentue KOLME ILOISTA ROSVOA JA KAMOMILLA! Mutta, koska Kasper, Jesper ja Joonatan tuntuivat kissalan väen mielestä hiukan latteilta nimiltä hupaisille kissapojille, kolme Iloista rosvoa saivat toisenlaiset rosvonimet: Iloinen Kukkanen EUR a 23, sinitiikeri uros Iloinen Jymy-Juntunen EUR a 23, sinitiikeri uros Iloinen Volvo-Markkanen EUR a, sininen uros ja porukan pikkuisimpana pentueen ainoa tyttö Ilonen Pikku Kamomilla, EUR g, sinikilpikonna tyttö.

Raitapaitaiset ovat toistaiseksi porukan puuhakkaimmat ja uteliaimmat. Kukkanen hentoisempi kuin veljensä, molemmat jo nyt hyviä sylikissan alkuja. Kamomilla tyttönen on kaino söpöläinen. Volvo Markkanen on mammanpoika, jolla on aina emoa ikävä. Mutta sehän on vain hyvä alku elämälle se. Tervetuloa tervehtimään Iloista pentuetta!

Ota yhteyttä ja tule katsomaan!

-------------------------

5.7.2013

Pennut ovat kerrassaan ihania ja pulleroisia. Painavat jo n.200g jokainen ja osalla ovat jo silmätkin auenneet. Tuulihattu viettää kaiken aikansa pentujen kanssa, joten eipä kasvutahti ole ihmekään.

Mökkireissun jälkeen tiedämmekin pentujen luonteistakin jo jotain ja toivotamme pennuista kiinnostuneet tervetulleiksi tapaamaan pentuetta!

-------------------------

30.6.2013

Iloisen Tuulihatun toinen eurooppalaispentue syntyi 26.6.2013! Kaksi sinikuviollista poikaa, yksi sininen poika ja sinikilpparityttö!!! Tänne päivitämme matkan varrella kuvia ja kuulumisia.

-------------------------
Tuulihatun pentujen albumi 2011
-------------------------

29.11.2011
Iloiset eurooppalaiset Lauluja tuulesta –pennut lähtivät maailmalle reippaina kissoina. Kaikki pennut saivat oman hyvän kodin jossa riehua ja kehräillä – toivottavasti elämänsä loppuun asti. Kiitos kaikille uusille omistajille hyvästä yhteydenpidosta, pennut on ollut ilo luovuttaa!

Iloinen Myrskyluodon Maija kaunistui pentuviikkoina valtavasti ja kylkien raidat aukesivat hienoiksi täpliksi, joten emme malttaneetkaan siitä luopua. Maija jäi lopulta kotikissalan omistukseen ja muutti isoäitinsä Pisaran kanssa samaan sijoituskotiin Turkuun. Kutsumanimeksi typy sai nimen Musa. Nyt on jo Musan ensimmäinen näyttely takana (TUROK 27.11.2011), pentuluokan EX1 ja kivat kehut taskussa. Tästä taas touhotetaan hyvillä mielin eteenpäin!

Kiitos kaikille pennuista kyselleille. Olemme pahoillamme, että sivuilla on ollut pitkään vanhaa tietoa. Kissalan tietokoneen emolevy sanoi poks ja päivitysohjelmat joutuivat saavuttamattomiin joksikin aikaa...

Seuraavaksi kissalan ohjelmassa on näyttelyttää molempia Iloisia tyttöjä, Tuulihattua ja Myrskyluodon Maijaa.

-------------------------
1.10.2011
Iloiset pennut ovat jo kuusi viikkoisia viikareita. Ne syövät hyvällä halulla ja valikoimatta lihaa, kalaa ja laadukkaita kissanruokia, käyvät hienosti hiekkalaatikolla asioillaan ja leikkivät pitkin taloa.

Pennut menevät pian ensimmäisille rokotuksilleen. Samalla aloitetaan autoiluharjottelu. Lapsiin, imuriin, pianoon ym. ollaan jo totuttu huutavat pennut kuorossa.

Pennuista Myrskyluodon Maija, suloinen sielukas tyttönen, on vielä vapaana!

-------------------------
11.9.2011
Iloiset Lauluja Tuulesta -pennut saivat ensimmäiset viralliset vieraansa: Kissakallion kissalan väki toi tervehdyksen pentujen isältä Hugolta ja isoisältä Jereltä!

Pentusia pyöriteltiin ja siliteltiin ja onpas siinä lupaava joukko täplikkäitä nappuloita! Päivä kului muutenkin kerrassaan hauskoissa tunnelmissa. Kissaharrastuksella on monta kivaa ulottuvuutta. Kiitos vierailusta Tuula ja Rauno!

Pennut ovat alkaneet kehrätä, kävellä huojuvin tassuin ja leikkiä keskenään. Ne pesevät itseäänkin jo hiukan pikkuruisilla kielillään. Kaikki käy vielä kömpelösti eikä kellahteluja voi välttää, mutta kunnon kissoja näistä on kuin onkin tulossa. Isoimmat painavat nyt 400 grammaa.

Kasvattaja pohtii jo kaikessa hiljaisuudessa mahdollisia näyttelyilmoittautumisia kun katselee pieniä hienoja profiileja ja kuvioita: täplikkäitä eikä täplätiikereitä! Tyyppi ja kuvio kohdallaan, kasvattien luonteistahan ei ole koskaan tarvinnut ollakaan huolissaan. Täältä tullaan kissanäyttelyt!

Albumissa on taas uusia kuvia pennuista viime viikolta ja seuraavat ovat jo tulossa. Pysykää, ystävät, hollilla.

Pennuista voi kysellä lisää sähköpostitse tai puhelimella.

-------------------------

4.9.2011

Iloisten Lauluja Tuulesta - pentujen silmät ovat auenneet. Ne ovat myös kasvaneet hyvää tahtia: Tuulihattu hoitaa niitä lähes tauotta. Isoin pojista lähentelee jo 300 gramman painoa!

Pentuja saavat kiinnostuneet tulla katsomaan ensi viikonlopusta alkaen! Ota yhteyttä ainoan(at)ainoan.com tai soita 0445159074!

Eurooppalaispennun hinta riippuu pennun tasosta ja "varustelusta", vanhempien sukutauluista ja näyttelytuloksista sekä tietysti kasvattajasta. Jokainen kasvattaja hinnoittelee pentunsa itse. Pistä postia ja kysy hintaa, jos joku pennuista kiinnostaa! Mistä hinta koostuu?

-------------------------

27.8.2011

Täytyy myöntää että lapset ovat oikeassa, tuulipentujahan ne Tuulihatun pennut ovat.

Nimivaihtoehtoja riittää, lista on venynyt jo neljän nelipäisen pentueen kokoiseksi. Mutta koska jokainen on laulun arvoinen, kissa taikka ihminen, niin tämä pentue laulaen tulee ja viheltäen sitten joskus uusiin koteihinsa menee.

-------------------------

Saammeko esitellä: Iloiset Lauluja tuulesta -pennut lauluineen!

FI* Iloinen Lounatuuli
Ruskeatäplikäs poika, jonka turkkia värittää hempeä vaalea karva ja niskassa punertaa lämmin ruskea väritys.

FI*Iloinen Myötätuuli
Pulleroinen palleroinen kollinmöllykkä, joka aina ja koko ajan roikkuu emon nisässä.

FI*Iloinen Tuuliviiri
Tuulihatun sinitäplikäs poika on kaikkein isoin ja vahvin ja sen nenä on alituisen utelias tuhistaja.

FI*Iloinen Myrskyluodon Maija
Maija on pienin söpönöpönen, pentueen ainoa tyttö. Sillä on kuitenkin kovin ääni.

-------------------------

23.8.2011

Kaappipesässä tuhisee neljä suloista kissanpentua emonsa kainalossa. Tuulihattu hoivaa pentujaan tauotta, ruokakuppikin on vietävä nenän alle jotta emo muistaa hiukan tankata välillä.

Pikkuisien värijakauma on kolme ruskeatäplikästä ja yksi sinitäplikäs. Yksi ruskeatäplikkäistä taitaa olla tyttö. Kaikilla on pyöreät ja kauniit kasvot, voi vaan kuvitella millaisia hurmureita niistä tulee kun silmät aukeavat!

Iloinen joukkio esittäytyy pian nimikoiduin kasvokuvin, kunhan kotiväki taas pääsee nimistä yksimielisyyteen. (Esim. Iloinen Inflaatio ei mennyt nimiraadissa läpi vaikka mielestäni se on ihan varmasti eurooppalaisittain ajankohtainen ehdotus...)

Kolmen viikon pesänrauhoitusajan jälkeen pennuista kiinnostuneet ovat tervetulleita tapaamaan Iloista pentuetta ja emoa. Jos olet kaunista kissaystävää vailla, pistähän sähköpostia tai pirauta!


 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
All content and graphics by KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com