Iloinen Tuulihattu EUR a 23
 
FIN*Iloinen Tuulihattu
alias Tuulihattu
EUR a 23
 

oma sivu
pennut pentuesittely      
         
  Iloinen Tuulihattu pennut
Iloinen Tuulihattu pennut
Iloinen Tuulihattu pennut
SC Kassilan Gentle Goblin Hillervo
Iloinen Tuulihattu EUR a24 European shorthair cat

Eurooppalaiskissa FIN* Iloinen Tuulihattu European shorthair cat
EUR Iloinen Tuulihattu eurooppalaiskissa
EUR n24 eurooppalaiskissa Kissakallion Hudson Hugo European Shorthair cat
Iloinen Tuulihattu EUR a 23 Eurooppalaiskissa
FIN*Iloinen Tuulihattu EUR a 23
FIN*Iloinen Tuulihattu EUR a23 European short hair cat

 

FIN*Iloinen Tuulihattu
EUR a 24/ s. 070210
Sinitäplikäs eurooppalainen

-------------------------

21.7.2013

Tuulihattu on huolellinen ja pitkäpinnainen emo, joka yhtenään imettää ja hoivaa kaapissa neljää Iloista alle neljäviikkoista pentuaan. Isoin pennuista painaa jo 450g, eli hyvin voivat pörriäiset!

Tutustu pentuihin niiden pentueen sivuilla ja ota yhteyttä jos olet jostakusta kiinnostunut ja haluat tulla tapaamaan!

-------------------------

30.6.2013

Meille syntyi neljä pentua 26.6.2013! Kaksi sinikuviollista poikaa; täplää vai tiikeriä, se jää nähtäväksi. Yksi kaunis sininen poika ja sitten vielä se ihmeiden ihme: sinikilpikonna tyttö! Pennut ovat tasakokoisia, yhden päivän iässä painot asettuivat välille 101-114g.

Pennut ja emo voivat loistavasti, ylpeä isukki Kassilan Gentle Goblin laulaa hienoja serenadeja muutaman kilometrin päässä pennuistaan. Ollaankos vähän tyytyväisiä!

Seuraa pentueen vaiheita pennut-sivulla.

Pentusista saa kysellä lisää sähköpostitse!

-------------------------

17.6.2013

Meille odotetaan pentuja! Ihan lähipäivinä... Tuulihattu ylpeänä esittelee pyöristynyttä mutta pikkuista masuaan. Pesäkoloksi ehdolla tuntuvat olevan kaikki talon vaatekaapit. Meitä jännittää.

-------------------------

21.8.2011

Tuulihatun pennut syntyivät!
Pentujen sivulle

-------------------------

14.8.2011

Tuulihatun pennut syntyvät näinä päivinä!

Tuulihattu köllöttelee lattioilla, pianon päällä ja hyllyllä. Kovat alustat ovat pop ja tytön käytöksessä on tiettyä mietteliäisyyttä. Pentumainen Tuulihattu on pian emo.

Iloisten pentujen maailmaan tuloa odotellaan hyvin pian. Ensi viikko on jännitystä joka päivä kunnes pennut saadaan turvallisesti emon hoiviin masun ulkopuolelle. Kovin monta pentua tuskin on tulossa, sillä Tuulihatun vauvamasu ei ole suuri.

Kun nyt kaikki menisi vaan hyvin. Kotiväkeä jännittää niin ettei kirjoituskaan suju! Pitäkää peukkuja!

-------------------------

Iloisia eurooppalaispentuja tulollaan! Jo aivan pian, elokuussa 2011!

No nyt niitä sitten tulee, eurooppalaisen lyhytkarvakissan pentuja meille! Iloisen kissalan vielä arvoituksellisten aarteiden emona on pikkuneiti nöpönen, Iloinen Tuulihattu. Isänä on upea SC FI*Kissakallion Hudson.

Ruskeatäplikäs kolli ja sinitäplikäs tyttö vanhempina antavat toiveita sinitäplikkäistä, ruskeatäplikkäistä, sinisistä ja ihan mustistakin eurooppalaiskissan pennuista. Aika näyttää mitä saamme paijattaviksemme.

Iloinen Tuulihattu pullottaa somasti ja tutkiskelee kaappeja ja koloja: saapa nähdä millaiseen tulokseen pääsemme pesävalinnan suhteen. Kissalan väellä kun on toki oma ajatuksensa pesän paikasta, mutta taitaapa Tuulihatulla olla omansa...

Jos olet kiinnostunut eurooppalaispennusta ystäväksi, näyttelykaveriksi tai kasvatuskissaksi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysele, vaikka jo ennen pentujen syntymää. Pentujen syntymästä ja vaiheista tullaan toki informoimaan nettisivuilla paljonkin nyt kun netti taas toimii.

Pennut kasvavat lapsiperheen hulinassa erittäin toivottuina ja odotettuina perheenjäseninä 12-viikkoisiksi. Sen jälkeen, kahdesti rokotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröityinä ja muutenkin asianmukaisesti hoidettuina ne ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa.

Mutta eipä mennä asioiden edelle, nyt vaan toivotaan ja odotetaan, odotetaan ja toivotaan: kissanpentuja, kissanpentuja, iloisen kissan pentuja...

-------------------------

30.4.2011

ILOINEN EUROOPPALAISKISSAPENTUE SUUNNITTEILLA 2011!

Tuulihattu on käynyt eläinlääkärillä 29.5.2011 . Nyt on plakkarissa paitsi upouudet rokotukset myös veriryhmätodistus (A), Felv- ja FIV-negatiiviset tulokset sekä ultralla todetut normaalit munuaiset. Ja eläinlääkärin lausuntona: hyväluonteinen kissa.

Tuulihattu aikoo lähteä tapaamaan komeaa kollia Kissakallion kissalaan. Hurmuripoika Hugo (SC FIN*Kissakallion Hudson EUR n 24 ) on Tuulihatulle valittu upea eurooppalaissulhanen. Hugon ja myös Tuulihatun isäkissa Jeren kasvattajan Heinosen Tuulan hoiviin on Tuulihattu kiva ja turvallinen lähettää!

Pitäkää kanssamme peukkuja - taas - että pentuonni suosisi vaihteeksi Iloista kissalaa ja saisimme 2011 ruskeatäplikkäitä, sinitäplikkäitä, mustia tai SINISIÄ tai ihan niitä kaikkia eurooppalaisnaperoita!

-------------------------

Iloinen Tuulihattu on sinitäplikäs eurooppalaiskissatyttö, joka normaalioloissa leikkii aina ja koko ajan. Se on Iloisesta herkkupentueesta ainoa, jonka tarkoitus on jatkaa eurooppalaiskissojen komeaa sukua.

Tuulihattu kasvoi luovutusikäiseksi emonsa sijoituskodissa Turussa. Iloiseen kissalaan muuttaminen kävi siltä tuskatta: Tuulihattu tupsahti eteiseen naama hymyssä ja häntä pystyssä ja otettiin osaksi Iloista laumaa mukisematta. Isot kissat kohottivat lähinnä hiukan harteitaan tirriäisen tavatessaan. Lieneekö sukulaisuus talon valtiaan Aniksen kanssa auttanut asiaa, kuka tietää.

Tuulihattu esittäytyi Turokin Turun näyttelyssä marraskuussa 2010 nuorten luokassa. Se sai hyvät arvostelut ja väri vaihtui samalla sinitiikeristä sinitäplikkääksi. Kevätpuolella näyttelyt jäivät haaveeksi perheen kiireiden ja erityisesti alle vuoden ikäisen kuopuksen vuoksi.

-------------------------

Kuvia pentuajoilta 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
All content and graphics by KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com