FIN*Iloinen Ruususuu
 
FIN*Iloinen Pieni Ruususuu
alias Lucy
SIB f 23
 

oma sivu
testit    
         
  Iloinen Pieni Ruususuu siperiankissa SIB f 23
Talvivaaran Ser Barristan Armas siperiankissa SIB n 24
SIB Iloinen Pieni Ruususuu
Iloinen Pieni Ruususuu
Iloinen Pieni Ruususuu
SIB Iloinen Pieni Ruususuu
SIB Iloinen Pieni Ruususuu
Iloinen Pieni Ruususuu
 

FIN*Iloinen Pieni Ruususuu
SIB f 23/ s. 230409


-------------------------

1.12.2010

"
No me ollaan totuttu vastoinkäymisiin kissasaralla" -lausahdus tipahti vaivattomasti kasvattajan huulilta kun Lucyn sijoituskoti ilmoitti, että tyttö lopetti pesänrakennuksen ja turvonneet nisät palasivat ennalleen.

Hetken vielä toivottiin, että tulossa olisi vaikkapa vain yksi pentu, mutta nyt täytyy kyllä jo luopua siitäkin toivosta. Niinpä niin, eipä tullut Iloisia joulupentuja vaan valeraskaus.

Heti, kun Lucy tulee uudelleen kiimaan, haemme Armas-armastuksen takaisin treffailemaan typyä. Paremmalla onnella, mikäs kiire meillä... Kuinkas muuten kuin vaikeuksien kautta - toivottavasti - voittoon!

FIN*Iloinen kissanpentu ei koskaan ole itsestäänselvyys! ;)

-------------------------

12.10.2010

ARMAS JA LUCY
viettävät lemmenlomaa Iloisen kissalan sauna- ja kylpyläosastolla (elikkäs kylppärissä ja saunassa). Lucy leikki hetken hiukan vaikeasti tavoiteltavaa, kuten kunnon ladyn kuuluukin, mutta nyt taitavat treffit sujua jo kollinkin mielen mukaan.

Armas on ollut kärsivällinen kosija. Se saa nyt palkkioksi ylpeänä katsella oikukkaan tyttöystävän kieriskelyä ja keimailua. Molemminpuolinen hellä kurnuttelu säestää lemmenparin soidinmenoja.

Toivomme, että Armas ja Lucy saisivat aikaiseksi nappisilmäisiä siperianpikkuisia Iloisen kissalan syksyn iloksi. Ainakin pariskunnalla on nyt silmin nähden hyvä fiilis! Kulkevatkin kylki kyljessä kuin tassuja olisi kahdeksan.

-------------------------

28.9.2010

Pentusuunnitelmia 2010!


Armas, Armahani, Armaanii! Laulaisi Lucy jos suu taipuisi. Toiveissa FIN*Iloinen siperiankissan pentuja 2010-2011 talvella!

Iloinen Pieni Ruususuu (SIB f 24) eli Lucy kutsuu siis tilaisuuden tullen luokseen kollin nimeltä Armas, Talvivaaran Ser Barristan (SIB n 24).

Mikäli kaikki sujuu toiveiden mukaan, odotettavissa on iloisia ja talvisia (toivottavasti ei vaarallisia;)) ruskeatäplikkäitä, kilpikonnatäplikkäitä ja punaisia pikkukissoja tuurista ja pentusten sukupuolesta riippuen.

Molemmat kissat on HCM-ultrattu ja terveiksi todettu, Felv ja FIV -testattu ja verirymä on molemmilla A. Armas ei kanna naamiogeeniä, Lucyn kantajuutta ei ole testattu.

Armas esittäytyy Talvivaaran kissalan sivuilla!

-------------------------

Ruususuu on ensimmäinen kasvatuskäyttöömme jäävä oma kasvattimme. Se on tomera ja hyväntuulinen siperiankissatyttönen, jonka pikkuriikkiset kurnuttelut ja liki äänettömät naukaisut saavat hymyn huulille.

Ruususuu eli Lucille Ball eli Lucy asustaa ystäväperheessämme Turussa kissakaverinaan eurooppalaispoika Katinhännän Lost Desmond eli Eddie.

Tarkoitus on, että Lucy jatkaa Iloisten siperiankissojen tarinaa aikanaan yhdellä pentueella. Komea kollikin on jo kiikarissa...

Lucy on perinyt emonsa kehrääjänlahjat ja isänsä rohkeuden. Se kyläilee välillä kotikissalassaan ja on heti kuin kotonaan sekä ihmis- että kissalaumassa. Hyvä onkin niin, sillä mahdolliset pennut syntyvät ja kasvavat sitten Iloisen kissalan katon alla.

-------------------------

4.9.2010

Lucy on nyt käynyt HCM-ultrassa yhdessä emonsa Kettulin kanssa. Molempien rinnassa sykkii täysin terve sydän. Tulosraportit ovat nähtävissä tyttösten terveyssivuilla.

Lucylta otettiin myös virustestit astutusta varten ja veriryhmä määritettiin. Nyt on typy valmis treffeille heti kun vaan kollikin on valmis!

Ehkäpä Iloiset siperiankissat lisääntyvät jo alkavana talvena!

-------------------------

22.3.2010

Pikkuilves Lucy, Iloinen Pieni Ruususuu, on tulossa nuoren naisen ikään! Kasassa on nyt yksitoista hauskaa kuukautta Iloisen siperiankissan elämää.

Lumessa on pemmastettu pitkä kylmä talvi, emännän kainalossa lämmitelty ja Eddie-kaverin kanssa hoidettu kaikin puolin hyvin kotikissan virkaa. Mutta nyt onkin sitten totisempi tilanne edessä: Lucy osallistuu TUROKin näyttelyyn avoimessa luokassa ensi sunnuntaina 28.3.2010!

Näyttelymenestystä tai ei, kevät tulee vihdoin ja viimein ja pian alkavatkin sitten ankarat sulhopohdinnat...

- Hohoi Suomen sulokkaat siperiankissat, mis on mun kolliiii?

-------------------------

22.11.2009

Lucy on tehnyt näyttelydebyyttinsä komeasti TUROK-näyttelyssä 21.11.2009. Lucy kilpaili nuorten luokassa 7kk ikäisenä.

Kilpailijoita oli paljon, mutta hyvinhän se ensikertalaiselta meni. Lucy sai arvosteluksi EX1. Sijat EX2 ja EX3 menivät Kestilinnan suloisille ja hyväntuulisille näyttelynaapureille. Kova oli kisa!

Lucy palkittiin myös värin parhaana ja oli lopuksi vielä tuomarin paras. Hurhur-hurraa!

Nuorten paneeli oli tytölle jo likipitäen liikaa. Se yritti pysytellä näyttelyhäkissään kaikin voimin, kun lähdön hetki läheni. Käyttäytyi sitten kuitenkin kauniisti tuomarien käsissä.

Lucylle onnittelut, on siinä vaan nätti ja rohkea tyttö!

Kuvia pentuajoilta (>28.7.09) 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com