FIN*Alizarin Beautiful Belle
alias Kettuli
SIB d 23
 

oma sivu
testit näyttelyt sukutaulu pennut albumi  
         
  Alizarin Beautiful Belle Kettuli

 

FIN*Alizarin Beautiful Belle

SIB d 23 / 271106

Kettuli pörröinen punaturkki on Iloisen kissalan siperiankissakasvatuksen ensimmäinen etappi. Kettulia etsittiin kauan ja hartaasti. Lopulta odotus palkittiin ja loistavaturkkinen luonteikaskasvoinen typykkä löytyi kevättalvella 2007
Alizarin kissalasta.

Kettuli on touhukas ja itsepäinen kissaneiti. Sen olemus on aina vilkas ja valpas. Kettuli on myös kekseliäs ja siitä johtuen joutuu usein pulaan. Kotioloissa Kettuli pursuaa itsevarmuutta. Erityistä Kettulissa on erittäin äänekäs kehräys ja melkoisen persoonallinen naukumisääni.

Kettuli on ensimmäisten FIN*Iloinen pentujen taitava emo. Iloinen Kissa Krumeluu (uros) ja Iloinen Pieni Ruususuu (naaras) syntyivät keväällä 2009 sulostuttamaan elämäämme. Ja kylläpähän ne sulostuttivatkin! Ruususuuhun kohdistamme myös varovaisia tulevaisuudenhaaveita...

Kettuli on vaihtanut omistajaa kesällä 2010, sillä sen ja eurooppalaiskissa Aniksen kemiat eivät vaan käyneet yksiin. Kettuli asuu nyt sukulaisperheessämme muutaman kilometrin päässä vanhasta kodistaan. Sen elämä on, sanoisinko, ihanaa vanhan puutalon prinsessana!

Kettulin tulevaisuudensuunnitelmissa on näyttelyitä aina silloin, kun oman perheen arki sen sallii. Alkaen TUROK-näyttelystä marraskuussa 2010!

 

 
 
     
 
www.ainoan.com is the headquarters of FIN*Iloinen © 2007
all content and graphics KallioLeiwo Enterprises unless otherwise noted
page last updated 070907


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com